Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟÏΟΝΤΩΝ

 

Οι αποστολές εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται από εταιρεία Courier για όλες τις παραγγελίες.  Για την εκτέλεση της αποστολής, είναι απαραίτητο να βάλετε στα στοιχεία επικοινωνίας, τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου.  Για περεταίρω διευκόλυνση δική σας αναφορικά με την ενημέρωσή σας για την εξέλιξη της αποστολής είναι απαραίτητο να καταχωρήσετε το e-mail σας. 

Προς το παρόν, δυστυχώς, δε μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας στην Κύπρο.

Οι συνεργάτες μας για τις αποστολές των προϊόντων μας είναι η εταιρεία Γενική Ταχυδρομική και η εταιρεία ΕΛΤΑ Courier (πόρτα - πόρτα).  Ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες κάθε αποστολής το «www.melitifashion.gr» επιλέγει την καταλληλότερη εταιρία Courier με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη.  Κατόπιν σχετικού αιτήματος του πελάτη είναι εφικτή και η εξέταση της δυνατότητας αποστολής και με άλλη εταιρία Courier.  Το «www.melitifashion.gr» επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να χρησιμοποιήσει άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών ή ιδία μέσα αφού ενημερώσει τους πελάτες του. 

 

Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 2,00€ για αγορές κάτω των 50€ και ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των 50€ !

 

Εάν επιλέξετε την Αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, πληρώνετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή της με επιπλέον χρέωση 2,50€ (σύνολο 2,00€+2,50€=4,50€ για αγορές κάτω των 50€ και 2,50€ για αγορές άνω των 50€).

 

Παράδοση Προϊόντων

Με την υποβολή της παραγγελίας σας, θα σας αποσταλεί ένα μήνυμα επιβεβαίωσης στο λογαριασμό του e-mail που μας δώσατε, το οποίο θα σας γνωστοποιεί ότι παραλάβαμε την παραγγελία, καθώς και τους όρους της παραγγελίας. Στη συνέχεια, και όταν η παραγγελία εκτελεστεί και παραδοθεί στην ταχυμεταφορική εταιρεία COURIER, θα λάβετε ένα νέο e-mail, το οποίο θα αναγράφει τον αριθμό φορτωτικής/αποστολής και το αντίστοιχο Link για την παρακολούθησή της. Με αυτόν να παρακολουθείτε την εξέλιξη της διαδικασίας παράδοσης της αποστολής, μέχρι αυτή να φτάσει στο χώρο σας, με την προϋπόθεση ότι έχετε δηλώσει το e-mail σας κατά την εκτέλεση της παραγγελίας σας. ΔΕΝ είναι απαραίτητο να κάνετε εγγραφή στο www.melitifashion.gr και στην περίπτωση αυτή το e-mail σας θα χρησιμοποιηθεί από το «www.melitifashion.gr» μόνο για να σας ενημερώσει σχετικά με την παραγγελία σας και ΟΧΙ για διαφημιστικούς σκοπούς..

 

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται εντός 1 έως 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της παραγγελίας για όλη την Ελλάδα (σε δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης αυξάνεται κατά 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες) εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα. Δεν πραγματοποιούνται παραδόσεις Σάββατο-Κυριακή και αργίες.

Οι παραπάνω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους άσχημων καιρικών φαινομένων, απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους παράδοσης. Λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελιών που έχουν να διαχειριστούν οι εταιρείες Courier και λόγω του μεγάλου φόρτου των μηχανογραφικών συστημάτων τους, παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις στις παραδόσεις αλλά και στην διαχείριση των παραγγελιών.

 

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεται ο πελάτης έγκαιρα για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

 

Αν η παραγγελία σας γίνει μέχρι τη 13:00 (ώρα Ελλάδας), από Δευτέρα έως Παρασκευή τότε θα επεξεργαστεί από εμάς την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες πέραν αυτής της ώρας επεξεργάζονται την επομένη. Μετά την προώθηση της παραγγελίας σας δεν είμαστε σε θέση να αλλάξουμε την διεύθυνση αποστολής και ούτε μπορούμε να ακυρώσουμε τη παραγγελία. Εάν δεν θέλετε πλέον το προϊόν ,θα χρειαστεί να το στείλετε πίσω ώστε να σας επιστραφούν τα χρήματά σας. Για να αποφύγετε αυτή τη διαδικασία μπορείτε να στείλετε e-mail με αίτημα ακύρωσης ή αμεσότερα τηλεφωνήστε μας (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00) στο +30 6983504301, +30 6972931482, +30 2310909060, ΠΡΙΝ γίνει η προώθηση της παραγγελίας από εμάς.

 

Όταν το προϊόν φτάσει στη διεύθυνση παράδοσης, τότε θα ζητηθεί υπογραφή παραλήπτη προκειμένου να παραδοθεί. Αν το προϊόν φτάσει στον προορισμό του και δεν υπάρχει άτομο να το παραλάβει, τότε η εταιρεία ταχυμεταφορών (Courier) θα αφήσει ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο εκπρόσωπό τους.  Το χρονικό περιθώριο για να επικοινωνήσετε μαζί τους και να καθορίσετε την εκ νέου αποστολή του προϊόντος είναι 4 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος το προϊόν επιστρέφεται αυτόματα. Όταν το προϊόν επιστραφεί σ’ εμάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις εναλλακτικές που σας προσφέρουμε.

 

Σε περίπτωση μη δυνατότητας παραλαβής λόγω ανωτέρας βίας επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό ώστε να σας προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις. 

 

Θα θέλαμε να σας προτείνουμε για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, αν είστε εργαζόμενοι και δεν έχετε κάποιον να παραλάβει το προϊόν στο σπίτι σας, να δηλώσετε τη διεύθυνση εργασίας σας ως τόπο παραλαβής του προϊόντος, καθώς τα εμπορεύματα μπορούν να παραδοθούν από τις 09:00 μέχρι τις 18:00, ώρες που πιθανότατα θα απουσιάζατε από την κατοικία σας.

 

Αν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας σε διαφορετική διεύθυνση από εκείνη που έχετε δηλώσει, παρακαλούμε να την συμπληρώσετε πριν αποθηκεύσετε την παραγγελία.

 

Σας ενημερώνουμε ότι το «www.melitifashion.gr» παραμένει υπεύθυνο για τυχόν βλάβη ή απώλεια των προϊόντων σας, μέχρι εσείς (ή τρίτοι που εσείς θα έχετε εξουσιοδοτήσει) να αποκτήσετε τη φυσική κατοχή των Προϊόντων.

 

Αν επιθυμείτε να παραλάβετε σε κάποια προκαθορισμένη ώρα, το επιπρόσθετο κόστος ανέρχεται στο ποσό των 3,50€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

 

Αν επιθυμείτε παράδοση το Σάββατο, το επιπρόσθετο κόστος ανέρχεται στο ποσό των 3,50€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

 

Η παρούσα Πολιτική των Τρόπων Αποστολής αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Γενικών Όρων Χρήσης και Συναλλαγών του «www.melitifashion.gr»  και ενιαίο σύνολο με αυτούς.