Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το «www.melitifashion.gr» έχει ενσωματώσει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε για την πληρωμή των αγορών σας. Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι συνολικά τρεις :

 

  1. Πληρωμή με Πιστωτική – Χρεωστική Κάρτα – 0.00€. Η πληρωμή γίνεται εύκολα, με απλό τρόπο και χωρίς χρέωση (0.00€). Χρεώνεστε μόνο τα έξοδα αποστολής (2,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).  Το συνολικό κόστος πληρωμής με την κάρτα σας θα είναι :

Κόστος προϊόντων + κόστος αποστολής (2,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα «www.melitifashion.gr» είναι απόλυτα ασφαλής, εφόσον τηρείτε τις σχετικές οδηγίες. Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site της συνεργαζόμενης εταιρείας Viva Wallet όπου θα έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Για να πληρώσετε με Πιστωτική – Χρεωστική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα το ακριβές όνομα κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας.

Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.

Οι κάρτες που γίνονται δεκτές είναι Visa, MasterCard, Maestro και Bancontact, ανεξαρτήτως από ποια τράπεζα έχουν εκδοθεί. H VIVA ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. με ΑΦΜ: 997671771/ ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών, είναι νομίμως αδειοδοτημένο ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος δυνάμει των διατάξεων του Ν. 4021/2011, εποπτευόμενο από την Τράπεζα της Ελλάδος με αριθμό μητρώου 1.  Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την ασφάλεια πληρωμών και την προστασία προσωπικών δεδομένων διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

 

  1. Πληρωμή με Κατάθεση / Έμβασμα σε λογαριασμό του «www.melitifashion.gr»– 0.00€. Η πληρωμή μέσω Κατάθεσης ή Εμβάσματος σε τραπεζικό λογαριασμό γίνεται χωρίς επιπλέον χρέωση (0.00€) υπό την προϋπόθεση ότι γίνεται από την ίδια τράπεζα. Χρεώνεστε μόνο τα έξοδα αποστολής (2,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Συγκεκριμένα το ποσό που θα πρέπει να καταθέσετε είναι : Κόστος προϊόντων + κόστος αποστολής (2,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Τυχόν έξοδα διατραπεζικής συναλλαγής (κατάθεση από διαφορετικό τραπεζικό ίδρυμα), βαρύνουν τον πελάτη. Η τραπεζική κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών από την καταχώρηση της παραγγελίας.  Εάν η κατάθεση των χρημάτων δεν πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.  Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσης με e-mail στο melitifashion@gmail.com.  Εάν η κατάθεση εκτελεστεί από διαφορετική τράπεζα, ο χρόνος επιβεβαίωσης μεταφοράς χρημάτων αυξάνεται κατά δύο εργάσιμες ημέρες από την ολοκλήρωσή της.  Σε αυτήν την περίπτωση η αποστολή της παραγγελίας θα πραγματοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση της καταβολής. 

Η κατάθεση των χρημάτων σας μπορεί να γίνει στους παρακάτω λογαριασμούς:

 

Alpha Bank

Αρ. Λογαριασμού: 731-00-2002-004437

IBAN: GR1001407310731002002004437

SWIFT/BIC: CRBAGRAA

 

  1. Πληρωμή με αντικαταβολή. Χρέωση 2,50€, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ

Η πληρωμή της συνολικής αξίας της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας COURIER θα είναι : Κόστος προϊόντων + κόστος αποστολής (2,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για αγορές μέχρι 50,00€ ) + Κόστος αντικαταβολής (2,50€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), ο οποίος ενεργεί κατ’ εντολή του «www.melitifashion.gr». 

 

Χρειάζεσαι Βοήθεια; Θέλεις να κάνεις τηλεφωνική παραγγελία; Είμαστε στη διάθεσή σου!

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα ή με κατάθεση σε λογαριασμό του «www.melitifashion.gr» θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας.

 

Η παρούσα Πολιτική Τρόπων Πληρωμής αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Γενικών Όρων Χρήσης και Συναλλαγών του «www.melitifashion.gr» και ενιαίο σύνολο με αυτούς.