Γενικοί Όροι Χρήσης και Συναλλαγών

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ «www.melitifashion.gr»

 

Το https://www.melitifashion.gr («www.melitifashion.gr») είναι ηλεκτρονικό κατάστημα και αποτελεί e-shop. Η εταιρία μας εδρεύει στη Θεσσαλονίκη στην οδό Ιωαννίνων 86, Δ.Ο.Υ. Δ’ Θεσσαλονίκης.

 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εμπεριέχει όλα τα προϊόντα της εταιρίας που είναι διαθέσιμα προς πώληση στην αποθήκη του e-shop. Δίνει τη δυνατότητα για πραγματοποίηση αγοράς εξ’ αποστάσεως σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου. Παράλληλα, προσφέρει ενημέρωση για νέα και δραστηριότητες που αφορούν την εταιρία μας.  Ο χρήστης του παρόντος διαδικτυακού καταστήματος αποδέχεται τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και δεσμεύεται να τους τηρήσει.

 

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης που παρέχει η εταιρία μας σχετικά με τα δικαιώματα και τις δεσμεύσεις και των δύο μερών της συναλλαγής. 

 

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του «www.melitifashion.gr» διέπονται από το δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Σε παραγγελία μπορούν να προχωρήσουν όλα τα άτομα εφόσον έχουν κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και δεν εκκρεμεί εις βάρος τους δικαστική υπόθεση σχετική με τη σύναψη σύμβασης πώλησης.

 

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα https://www.melitifashion.gr συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

 

ΟΡΟΙ

Το «www.melitifashion.gr» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Επιπρόσθετα, αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν αφορά παραγγελίες οι οποίες ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

Υποχρεώσεις Χρήστη

Απαγορεύεται να χρησιμοποιείτε το Δικτυακό τόπο και το ηλεκτρονικό κατάστημα του «www.melitifashion.gr», για αποστολή με οποιονδήποτε τρόπο, δημοσίευση, μετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό, ανήθικο, χυδαίο, άσεμνο, ενισχύει ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε τρίτους με οποιονδήποτε τρόπο.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε ενέργεια ή παράληψή σας που παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τόσο του «www.melitifashion.gr» όσο και τρίτων.  Απαγορεύεται οποιαδήποτε ενέργεια που περιέχει ιούς ή άλλα λογισμικά τα οποία δύνανται να προκαλέσουν διακοπή, βλάβη, καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή να προκαλέσουν βλάβη στη φήμη και την υπόληψη της Εταιρείας, των Συνεργατών της και των Συνδεδεμένων Εταιρειών ή/και των άλλων χρηστών /Μελών/ καταναλωτών, ή δύναται να παραβιάσει οποιοδήποτε προσωπικό ή άλλο δεδομένο των χρηστών/ μελών/ καταναλωτών του παρόντος Δικτυακού τόπου/ Ηλεκτρονικού Καταστήματος.

Επιπλέον απαγορεύεται:

  • Οποιαδήποτε πρόσβαση ή απόπειρα πρόσβασης σε πληροφορίες και δεδομένα (συμπεριλαμβανομένων και των προσωπικών δεδομένων) που διακινούνται μέσω του Δικτυακού τόπου και για τα οποία δεν έχετε καμία εξουσιοδότηση ή εξουσία να χρησιμοποιήσετε.
  • Η πρόσβαση στο Ηλεκτρονικό μας κατάστημα, με σκοπό τη δημιουργία ή παραγωγή προϊόντος ή υπηρεσίας, που να ανταγωνίζεται τα δικά μας προϊόντα/ υπηρεσίες.
  • Η διευκόλυνση με οποιονδήποτε τρόπο και με οποιαδήποτε μέσα τρίτων, να αποκτήσουν πρόσβαση στα Δεδομένα που χορηγούνται στο «www.melitifashion.gr».

Επιπρόσθετα, ο χρήστης ευθύνεται αποκλειστικά για τη νομιμότητα και την ορθότητα των Πληροφοριών, Δεδομένων και στοιχείων που χορηγεί στο «www.melitifashion.gr», τα οποία η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη ή υποχρέωση έχει να ελέγχει, εκτός και αν αυτό της επιβληθεί μετά από καταγγελία ή με επιταγή νόμου.

 

Αγορά Προϊόντων

Το «www.melitifashion.gr» δημιουργήθηκε με στόχο να μπορείτε με εύκολο και λειτουργικό τρόπο να πραγματοποιείται ηλεκτρονικά τις αγορές σας εξασφαλίζοντάς σας όλα τα δικαιώματα που θα είχατε ως πελάτης και σε ένα φυσικό κατάστημα.

Με την πληρότητα των περιγραφών των προϊόντων κατά την ανάρτησή τους στο «www.melitifashion.gr» αποφεύγονται πιθανά λάθη κατά την παραγγελία σας, ειδικά με τη δημοσίευση ακριβούς μεγεθολογίου για κάθε είδος.  Για την αποφυγή ταλαιπωρίας σας συνιστούμε πριν προβείτε σε παραγγελία διαθέστε λίγο χρόνο και μετρηθείτε με μια μεζούρα φορώντας μόνο τα εσώρουχά σας σύμφωνα με τις οδηγίες που περιγράφονται αναλυτικά στο «3. Μεγεθολόγιο».

Στα ράφια του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορείτε να βρείτε προϊόντα ένδυσης και αξεσουάρ μόδας.  Στόχος μας είναι να φτάσετε στο τελικό προϊόν με όσο το δυνατόν λιγότερα clicks. Στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε για συγκεκριμένη κατηγορία χρησιμοποιήστε το MENU ή αν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, χρησιμοποιήστε την «αναζήτηση», που θα σας οδηγήσει κατ' ευθείαν στη συγκεκριμένη επιλογή σας.  Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.

Για πιο αναλυτική καθοδήγηση για εκτέλεση παραγγελίας ανατρέξτε στο «2. Εκτέλεση Παραγγελίας».

Για την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα «www.melitifashion.gr» υπάρχουν οι ακόλουθοι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής:

  • Πληρωμή με Πιστωτική – Χρεωστική Κάρτα : Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro και Bancontact, ανεξαρτήτως από ποια τράπεζα έχουν εκδοθεί, μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας Viva Wallet. 
  • Πληρωμή με Κατάθεση / Έμβασμα σε λογαριασμό του «www.melitifashion.gr». Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο melitifashion@gmail.com.

Η κατάθεση των χρημάτων σας μπορεί να γίνει στους παρακάτω λογαριασμούς:

Alpha Bank

Αρ. Λογαριασμού: 731-00-2002-004437

IBAN: GR1001407310731002002004437

SWIFT/BIC: CRBAGRAA

Δικαιούχος: Αναστασία Κυρμελίδου

  • Πληρωμή με αντικαταβολή κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας πληρώνοντας τον υπάλληλο της COURIER, με την παράδοση της παραγγελίας σας, στη διεύθυνση που εσείς επιθυμείτε.

Για πιο αναλυτικές πληροφορίες αναφορικά με τις δυνατότητες πληρωμών ανατρέξτε στο «6. Τρόποι Πληρωμής».

 

Αποστολή Προϊόντων

Οι αποστολές εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται από εταιρεία Courier για όλες τις παραγγελίες.  Για την εκτέλεση της αποστολής, είναι απαραίτητο να βάλετε στα στοιχεία επικοινωνίας, τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου.  Για περεταίρω δική σας διευκόλυνσης αναφορικά με την ενημέρωσή σας για την εξέλιξη της αποστολής είναι απαραίτητο να καταχωρήσετε το e-mail σας. 

Αν η παραγγελία σας γίνει μέχρι τη 13:00 (ώρα Ελλάδας), από Δευτέρα έως Παρασκευή τότε θα επεξεργαστεί από εμάς την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες πέραν αυτής της ώρας επεξεργάζονται την επομένη.

Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 2,00€ για αγορές κάτω των 50€ και ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των 50€

Εάν επιλέξετε την Αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, πληρώνετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή της με χρέωση 2,50€, επιπλέον του κόστους των προϊόντων και τυχόν εξόδων αποστολής. 

Οι συνεργάτες μας για τις αποστολές των προϊόντων μας είναι η εταιρεία Γενική Ταχυδρομική και η εταιρεία ΕΛΤΑ Courier (πόρτα - πόρτα).  Η παράδοση των προϊόντων γίνεται εντός 1 έως 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της παραγγελίας για όλη την Ελλάδα (σε δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης αυξάνεται κατά 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες).  Η Εταιρεία δεν ευθύνεται σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή και αδυναμίας παράδοσης, η οποία οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας (ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες κλπ.).  Το «www.melitifashion.gr» επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να χρησιμοποιήσει άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών ή ιδία μέσα αφού ενημερώσει τους πελάτες του.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ανατρέξτε στο «7. Τρόποι Αποστολής».

 

Παρεχόμενες Πληροφορίες – Προϊόντα

Οι τιμές των προϊόντων είναι ακριβείς και σε αυτές συμπεριλαμβάνεται πάντα ΦΠΑ (24%). Η εταιρία έχει δικαίωμα να αλλάξει ανά πάσα στιγμή τις τιμές χωρίς προειδοποίηση, όταν και μόνο οι τιμές αυτές δεν αφορούν σε παραγγελίες που είδη έχουν καταχωρηθεί με επιτυχία. Τα χαρακτηριστικά των προϊόντων βρίσκονται πάντα δίπλα από τη φωτογραφία του εκάστοτε προϊόντος. Είναι γραμμένα με σαφήνεια και αντιστοιχούν με ακρίβεια στο πωλούμενο προϊόν. Αν σε κάποια περίπτωση θεωρείτε για οποιονδήποτε λόγο πως οι πληροφορίες του προϊόντος δεν επαρκούν παρακαλούμε επικοινωνήστε  με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο +30 6972931482,  +30 6983504301,  +30 6986154833,  +30 231 909060.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα «www.melitifashion.gr» τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα «www.melitifashion.gr», υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Η Εταιρεία έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίζονται με ακρίβεια τα πραγματικά χρώματα των προϊόντων, όταν αυτά εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιείται φωτισμός που προσμοιάζει το ηλιακό φώς (5700Κ, CRI˃95, TLCI˃96). Η Εταιρεία μας δεν ευθύνεται και δεν εγγυάται για την απόλυτη ακρίβεια της απεικόνισης των χρωμάτων των προϊόντων στην οθόνη του υπολογιστή του χρήστη καθώς αυτή εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά της εκάστοτε οθόνης και υπολογιστή.

Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στο «www.melitifashion.gr» υπάρχουν ενδείξεις για την εκάστοτε διαθεσιμότητά τους. Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωσή σας περί της μη διαθεσιμότητάς του. 

Το «www.melitifashion.gr» δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις στη παράδοση των προϊόντων από παράγοντες που δεν καθορίζονται από δική του υπαιτιότητα (κακοκαιρία, απεργίες, κ.τ.λ.). Σε κάθε περίπτωση η εταιρία μας θα προσπαθήσει στο βαθμό που της επιτρέπεται να ελέγξει όλους τους παράγοντες για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας.

Επιπρόσθετα, ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου. 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 

Αλλαγές – Επιστροφές Προϊόντων

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός οκτώ (8) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας.  Τα προϊόντα προς αντικατάσταση – επιστροφή πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν, σε άριστη κατάσταση (εξαιρούνται ελαττωματικά είδη). 

Σε περίπτωση που παραδοθούν προϊόντα που είναι είτε διαφορετικά από τα πωληθέντα είτε θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση, ο πελάτης έχει δικαίωμα να ζητήσει αντικατάσταση – επιστροφή χρημάτων.  Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ καθώς και τα έξοδα επαναπροώθησης στον πελάτη βαρύνουν την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, αρκεί να τηρείται ο προτεινόμενος από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ τρόπος επιστροφής.  Επιπρόσθετα, ο πελάτης έχει το Δικαίωμα Αναιτιολόγητης Υπαναχώρησης (επιστροφή μη ελαττωματικών προϊόντων).  Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις ανατρέξτε στο «8. Πολιτική Αλλαγών & Επιστροφών».

 

Ασφάλεια – Απόρρητο – Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

H εταιρία μας δημιούργησε την ιστοσελίδα (site) «www.melitifashion.gr» με μοναδικό σκοπό την εύκολη εξυπηρέτηση των πελατών της. Η ιστοσελίδα μας είναι απλή και φιλική στη χρήση της, ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη. Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι πρέπει να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες, που αφορούν την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς. Συγκεκριμένα, θα ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας.

Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στο «www.melitifashion.gr» τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Το «www.melitifashion.gr» αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος «www.melitifashion.gr» ανατρέξτε στο «9. Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων».

Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

 

Cookies

Η ιστοσελίδα (site) «www.melitifashion.gr» χρησιμοποιεί μόνο τα απολύτως «απαραίτητα Cookies» που είναι αναγκαία για την ολοκλήρωση της παραγγελία σας. Επίσης είναι αναγκαία για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή και απλοποιημένη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.  Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τη χρήση των Cookies από το ηλεκτρονικό κατάστημα «www.melitifashion.gr» ανατρέξτε στο «10. Πολιτική Cookies».

 

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο του «www.melitifashion.gr» που αναρτάται, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του «www.melitifashion.gr» και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται από το νόμο η αναπαραγωγή, η αντιγραφή, η αναδημοσίευση, η αποθήκευση, η πώληση, η μετάδοση, η διανομή, η μεταφόρτωση ή η αλλοίωση των πληροφοριών από αυτή την ιστοσελίδα ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου του «www.melitifashion.gr». Τυχόν αναπαραγωγή, η αντιγραφή, η αναδημοσίευση, η αποθήκευση, η πώληση, η μετάδοση, η διανομή, η μεταφόρτωση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του «www.melitifashion.gr» ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

 

Εγγραφή σε Newsletter

Η εγγραφή σας στο Newsletter της ιστοσελίδας μας γίνεται εξ΄ ελευθεριότητάς σας και δεν αποτελεί υποχρεωτική διαδικασία για τη διενέργεια αγοράς από το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή για την παροχή άλλων υπηρεσιών μας, συμπεριλαμβανομένης και της απλής περιήγησής σας στο Δικτυακό μας τόπο.  Η εγγραφή σας στην Υπηρεσία Newsletter της Εταιρείας μας ολοκληρώνεται με την εισαγωγή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail) στο αντίστοιχο πεδίο στη σελίδα μας και αφού επιλέξετε ˅ στην επιλογή «Θέλω να ενημερώνομαι σχετικά με ειδήσεις και προσφορές».

Το «www.melitifashion.gr» δεν ευθύνεται αν τα Newsletter δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, αν και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τους ISP’s (Internet Service Providers) για την παράδοση τους. Τα Newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μη λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newsletters ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων του «www.melitifashion.gr» μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του Δικτυακού Τόπου ή μέσω του αντίστοιχου συνδέσμου που εμφανίζεται στα ενημερωτικά e-mails μας που λαμβάνετε.

 

Social Media

Οι Χρήστες δύνανται να ακολουθούν την Εταιρεία μας, μέσω των ιστοσελίδων της στο Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Youtube (εφεξής «Social Media») για να μαθαίνουν νέα της, να σχολιάζουν και να μετέχουν σε ειδικές προωθητικές ενέργειές της. Οποιαδήποτε προϊόντα ή υπηρεσίες προσφέρουμε μέσα από τα Social Media και όλες οι πληροφορίες που κοινοποιούνται, υποβάλλονται ή προσφέρονται μέσω των λογαριασμών μας στα Social Media, θα υπόκεινται στους παρόντες Γενικούς Όρους Χρήσης, εκτός και αν άλλως συμφωνηθεί. Επιπλέον, τυχόν αλληλεπίδρασή σας με τα Social Media ενδέχεται να επιτρέπουν την πρόσβαση και σύνδεση στους προσωπικούς σας λογαριασμούς στα Social Media. Εμείς ουδεμία πρόσβαση έχουμε σε αυτούς, ούτε και ελέγχουμε αυτές τις υπηρεσίες και, επομένως, δεν ευθυνόμαστε για τις πράξεις ή/και παραλείψεις των παρόχων υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης. Για το λόγο αυτό, σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεχτικά τους όρους χρήσης του εκάστοτε κοινωνικού δικτύου.

 

Τελικές Διατάξεις

Οι παρόντες Γενικοί Όροι αποτελούν τους τελικούς και μοναδικούς όρους σε ισχύ, αναφορικά με την παροχή της Υπηρεσίας εκ μέρους της Εταιρείας στον Χρήστη και καταργούν τυχόν προϊσχύοντες όρους, προηγούμενες συμβάσεις και διακανονισμούς, έγγραφους ή προφορικούς μεταξύ της Εταιρείας και του Χρήστη, αναφορικά με τη χρήση της Υπηρεσίας.

 

Το «www.melitifashion.gr» διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε να διακόψει προσωρινά ή οριστικά τη λειτουργία ολόκληρου ή τμήματός του για λόγους συντήρησης ή αναβάθμισης ή για οποιονδήποτε λόγο, με την προϋπόθεση ότι οι εν εξελίξει παραγγελίες δεν θα επηρεαστούν.

 

Ο Δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιλαμβάνει συνδέσμους (Links) σε άλλους δικτυακούς τόπους. Το «www.melitifashion.gr» σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων διαδικτυακών τόπων, που ενδέχεται να συνδέονται μέσω συνδέσμων και ρητά αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης για κάθε περιεχόμενο, πολιτική προστασίας απορρήτου, ποιότητα περιεχομένου και υπηρεσιών. Ακόμη, το «www.melitifashion.gr» ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν μη διαθεσιμότητα των δικτυακών αυτών τόπων, της πολιτικής τους περί προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων, την ποιότητα και πληρότητα των πληροφοριών και των υπηρεσιών τους.

 

Το «www.melitifashion.gr» δεν ελέγχει και δεν προβαίνει σε κανένα προληπτικό έλεγχο του περιεχομένου και των πληροφοριών που δημοσιεύουν και κοινοποιούν τρίτα μέρη και δε φέρει ουδεμία ευθύνη γι αυτά.

 

Το «www.melitifashion.gr» ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση βλάβης σας από πληροφορίες ή υπηρεσίες που το «www.melitifashion.gr» παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου.

 

Το «www.melitifashion.gr» δικαιούται να αποκλείσει προσωρινά ή μόνιμα κάποιο χρήστη, οποτεδήποτε και χωρίς να αναφέρει τους λόγους, ήτοι να ακυρώσει/ διαγράψει/εμποδίσει την πρόσβαση ή/και τη συμμετοχή του (προσωρινά ή/και μόνιμα), χωρίς να εγερθούν απαιτήσεις κατά του «www.melitifashion.gr». Προς τον σκοπό αυτό, ο χρήστης συναινεί το «www.melitifashion.gr» να διατηρεί τα προσωπικά του στοιχεία στο σύστημά του, προκειμένου να είναι σε θέση να ταυτοποιήσει τυχόν μεταγενέστερη προσπάθεια εγγραφής του. Τα ανωτέρω ισχύουν ιδίως (αλλά όχι αποκλειστικώς) σε περίπτωση παραβίασης των όρων χρήσης από το χρήστη, οι οποίοι στο σύνολό τους αναγνωρίζονται και συνομολογούνται από το μέλος ως ουσιώδεις, σε περίπτωση αιτήματος από οποιαδήποτε Αρχή, Δικαστήριο, σε περίπτωση καταγγελίας από τρίτο δικαιούχο δικαιωμάτων κατά του μέλους.

 

Καμία καθυστέρηση, αμέλεια ή ανοχή της ιστοσελίδας στην επιβολή της τήρησης κάποιου παρόντος όρου από τον Χρήστη, δεν αποτελεί παραίτηση ούτε βλάπτει προβλεπόμενο στην παρούσα, δικαίωμά της. Εάν οποιοσδήποτε παρόν όρος ήθελε κριθεί από οποιοδήποτε αρμόδιο Δικαστήριο ή Αρχή ως άκυρος και, κατά συνέπεια, ανεφάρμοστος, ο όρος αυτός δε θα συμπαρασύρει σε ακυρότητα τους υπόλοιπους όρους της παρούσης, οι οποίοι θα παραμείνουν σε πλήρη ισχύ.

 

Στην περίπτωση που κάποιο τμήμα του παρόντος κηρυχθεί ή ορισθεί με δικαστική απόφαση άκυρο, η ακυρότητα αυτή δε θα επηρεάσει το κύρος του υπολειπόμενου τμήματος του παρόντος, το οποίο θα παραμείνει ισχυρό, σαν οι παρόντες Γενικοί Όροι να είχαν εκτελεσθεί με το άκυρο τμήμα τους διαγεγραμμένο. Η Εταιρεία θα επιδιώξει να αντικαταστήσει κάθε άκυρο όρο, με νέο έγκυρο όρο, του οποίου το αποτέλεσμα θα είναι το εγγύτατο ισοδύναμο αυτού που ακυρώθηκε.

 

Κάθε διαφορά μεταξύ των συμβαλλομένων σχετικά με την εφαρμογή, ερμηνεία, ακυρότητα όρων της σύμβασης, την ύπαρξη ή ανυπαρξία δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των συμβαλλομένων εκ συμβάσεως ή και αδικοπραξίας, ερμηνεύεται σύμφωνα με τους ελληνικούς νόμους και υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των καθ’ ύλη αρμοδίων δικαστηρίων της πόλεως της Θεσσαλονίκης, στη δικαιοδοσία των οποίων τα μέρη υποβάλλονται από σήμερα οικειοθελώς.

 

Σε περίπτωση που ανακύψει διαφορά ως προς τους παρόντες όρους χρήσης ανάμεσα σε χρήστη και την Εταιρεία, ο πρώτος υποχρεούται, πριν κινήσει οποιαδήποτε δικαστική ενέργεια, να επικοινωνήσει με την Εταιρεία εντός πέντε (5) ημερών από την επέλευση των σχετικών γεγονότων. Η παράλειψη της τήρησης του όρου αυτού συνιστά παράβαση ουσιώδους συμβατικού όρου που έχει συναφθεί ανάμεσα στον χρήστη και την εταιρεία.

 

Το «www.melitifashion.gr» συμμορφώνεται με τον Κώδικας Δεοντολογίας του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ο οποίος ορίζει τους ελάχιστους κανόνες επαγγελματικής δεοντολογίας και ηθικής συμπεριφοράς που πρέπει να τηρούνται, τόσο απέναντι στον καταναλωτή όσο και μεταξύ των διαφόρων επιχειρήσεων που πωλούν προϊόντα/υπηρεσίες, μέσω ψηφιακών καναλιών.

 

Για οποιοδήποτε πρόβλημα, παράπονο, θέμα υποστήριξης πελάτη μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του «www.melitifashion.gr» μέσω e-mail στο melitifashion@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 6972931482, 6983504301, 2310909060.