Σχετικά με το Meliti Fashion

Λίγα λόγια για εμάς

Το όνομα του e-shop ανήκει στη Νηρηίδα Μελίτη, μία από τις 50 νύμφες της ελληνικής μυθολογίας και σύζυγος του Ηρακλή! Η νεράιδα Μελίτη συμβολίζει την ομορφιά, τη θηλυκότητα και τη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας.

 

Το «melitifashion.gr» είναι μια διαδικτυακή εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο της γυναικείας μόδας με σκοπό να καλύψει τις ενδυματολογικές ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας που θέλει να τονίσει τη θηλυκότητα και τη μοναδικότητά της.

 

Σκοπός μας είναι οι ενδυματολογικές μας προτάσεις να σας καλύπτουν για τις πιο απλές μέχρι τις πιο επίσημες εμφανίσεις σας σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.  Για τα προϊόντα που σας προτείνουμε εστιάζουμε σε ποιοτικά υφάσματα, τέλεια εφαρμογή και μοντέλα που αγκαλιάζουν την απαράμιλλη ομορφιά της καθεμιάς, για την απαιτητική σύγχρονη γυναίκα η οποία θέλει να τονίσει την προσωπικότητά της.  Συγχρόνως, διαρκής στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα, σε συνδυασμό με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς για γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται ελκυστικές, άνετες, καλοντυμένες και μοναδικές.

 

Με τη δική σας αγάπη και εμπιστοσύνη παίρνουμε τη δύναμη να συνεχίσουμε να αναζητούμε το ιδιαίτερο και το μοναδικό, παρακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις στην γυναικεία μόδα.  Με σεβασμό απέναντι στις πελάτισσες που μας «βάζουν στο σπίτι τους», με ευγένεια και διακριτικότητα, είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε και εσάς σεβόμενοι τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας, και μέσω των Social Media (https://www.facebook.com/Meliti-Fashion-103354608399753/ https://www.instagram.com/melitifashion/) ή να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας τηλεφωνικά στα τηλέφωνα +30 6972931482,  +30 6983504301,  +30 6986154833,  +30 231 909060.  

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι οι συνεργάτες του MELITI Fashion δεσμεύονται να σας επιλύσουν κάθε απορία, να σας διευκολύνουν για κάθε σας παραγγελία μέχρι την παραλαβή της και να σας βοηθήσουν για κάθε δυσκολία που τυχόν αντιμετωπίσετε.  

 

Με εκτίμηση

Η Ομάδα του melitifashion.gr